Forever Living Products

 

Forever Living Products kompanija osnovana je 1978 godine sa predstavništvima u više od 170 zemalja širom sveta. Poznata je po vrhunskom kvalitetu proizvoda stabilizovane Aloe Vere, pčelinjih proizvoda, linije za negu kože, kozmetičke linije, proizvoda za regulisanje telesne težine, i ostalih dodataka ishrani tj suplementima.

Visok kvalitet proizvoda je uvek bio na prvom mestu, tako da je bila prva koja je dobila prestižni sertifikat Međunarodnog naučnog saveta za Aloju (International Aloe Science Council), sertifikat koji omogućava distribuciju proizvoda jevrejskoj zajednici (Kosher), kao i potvrdu kvaliteta i njihovu usklađenost sa načelima islamske zajednice (Islamic Seal of Approval), sertifika za cistocu proizvoda, sertifikat da proizvodi nisu testirani na zivotinjama.Sertifikati se obnavljaju na svakih šest meseci.

Kod nas su proizvodi takodje testirani i odobreni od strane ministarstva zdravlja.

Kompanija broji vise od 10 miliona saradnika. Godisnji promet kompanije je 3 milijarde dolara sa stalnim porastom. Kompanija je vertikalno integrisana sto znaci da je kompletan proces od uzgoja biljke do krajnjeg proizvoda i transporta u rukama kompanije. Kompanija posluje u okviru wellnes industrije.

Kompanija u proizvodnji koristi središnji deo lista biljke koji je rucno ubran. Kora se ne koristi vec se ostavlja za djubrenje. Biljka se organski uzgaja bez hemijskog tretiranja. Stabilizacija gela i proizvodnja napitaka vrsi se bez vestackih boja, konzervansa i secera. Zato ovi proizvodi mogu da se koriste bez mesecnog ograničenja. U ovoj kompaniji vrsi se proizvodnja organskih suplemenata.

Forever Living kompanija je svetski lider u distribuciju Aloe vera gela i prirodnih dodataka ishrani.

Sertifikati Forever Living Products
Back to Top
Shopping Cart
Close

Нема производа у корпи.