Forever Absorbent-D

2,019.39 рсд

Lak način da unesete vašu esencijalnu dnevnu dozu vitamina D putem praktične tablete za žvakanje.

Savršena kombinacija praktičnosti i esencijalnih hranljivih sastojaka za telo

• Tablete za žvakanje, lako za konzumiranje

• Sadrži vašu esencijalnu dnevnu dozu vitamina D

• Poboljšano antioksidansima vitaminom E

• Ukusna, slatka aroma ploda nopal kaktusa (bodljikava kruška)

• Bez veštačkih zaslađivača ili boja

• Bez glutena i bez mlečnih proizvoda

Otkrijte moć Forever Absorbent-D: praktičan dodatak ishrani vitamin D napravljen da se lako uklapa u bilo koji brz način života. Napravljene sa mešavinom vitamina D i E, ove ukusne tablete za žvakanje su idealan dodatak vašoj svakodnevnoj velnes rutini.

Studije su pokazale da može biti teško uneti dovoljno vitamina D samo kroz ishranu i sunčevu svetlost. Ali uzimanjem dve Forever Absorbent-D tablete dnevno, lako ćete uneti preporučeni unos vitamina D kako biste podržali ovu uobičajenu nutritivnu prazninu.

Ne samo što vitamin D doprinosi normalnoj funkciji imunog sistema i održavanju jakih kostiju, već i dodatak antioksidansa vitamina E doprinosi zaštiti ćelija od oksidativnog stresa. Sve u lakoj za uzimanje, praktičnoj, tableti za žvakanje.

Forever Absorbent-D takođe se ponosi ukusnom, slatkom aromom ploda nopal kaktusa dobijenom od prirodnih sastojaka. Crveni nopal kaktus (bodljikava kruška) – vrsta koja se koristi u ovom suplementu – je voće kaktusa koje raste u polupustinjskoj klimi. I upravo je ovaj kaktus onaj koji daje Forever Absorbent-D svetlo rozu boju.

Istražite novi način podrške vašem imunološkom zdravlju i opštem velnesu sa Forever Absorbent-D.*

*VitaminD doprinosi normalnoj funkciji imunog sistema i održavanju normalne funkcije mišića, normalnih kostiju i zuba. Vitamin E doprinosi zaštiti ćelija od oksidativnog stresa.

Рецензије

Још нема коментара.

Само пријављени корисници који су купили овај производ могу оставити коментар.

Back to Top
Shopping Cart
Close

Нема производа у корпи.