Forever Marine Collagen

12,181.34 рсд

Lepota počinje iznutra uz Forever Marine Collagen!

Dajte svojoj koži ljubav koju zaslužuje uz Forever Marine Collagen. Uz kolagen, vitamine i koktel esencijalnih hranljivih materija za telo, Forever Marine Collagen inspiriše vaše telo da bude najbolje u svakom životnom dobu i da prihvatite svaki dan sa sigurnošću.

KARAKTERISTIKE

  • Pomaže u boljem hidriranju kože
  • Pomaže u poboljšanju teksture kože
  • Podržava izgled zategnutije kože
  • Pomaže u održavanju zdrave kože

Kolagen brzo postaje neophodan za svakodnevnu nege kože. I kako sve više ljudi uvodi kolagen u svoju dnevnu rutinu, žele efikasniji način da izvuku maksimum iz svake kapi. Forever Marine Collagen je visoko koncentrovana tečna formula koja koristi naučno naprednu osnovu morskog kolagena koja je bioraspoloživija i telo je lakše razgrađuje u poređenju sa drugim oblicima.

Konačno, morski kolagen koji ima odličan ukus! Forever Marine Collagen ima kiselkastu, bobičastu aromu koju možete praktično popiti direktno iz kesice. Ove jednostavne i praktične kesice od 15 ml takođe su savršene za osobe u pokretu! Ne može biti lakše obezbediti hidrataciju i teksturu kože i održavati kožu zdravog izgleda iznutra ka spolja.

Pored kolagena iz mora, dodali smo i ekstrakt crnog bibera, godži bobice i ekstrakt zelenog čaja, zajedno sa vitaminima C i A koji doprinose normalnom stvaranju kolagena u telu. Cink i biotin takođe igraju važnu ulogu u održavanju kože, kostiju, kose i noktiju. Ako želite da dodate kolagen u svoju svakodnevnu rutinu nege kože i lepote, nemojte samo uzimati bilo koji proizvod sa police u prodavnici. Odaberite efikasniji, bioraspoloživi oblik sa Forever Marine Collagenom.

Рецензије

Још нема коментара.

Само пријављени корисници који су купили овај производ могу оставити коментар.

Back to Top
Shopping Cart
Close

Нема производа у корпи.